Stekt falukorv är en superenkel vardagsmiddag vare sig du väljer att göra den med potatismos eller pulvermos.
Ytterligare ett perfekt recept för den som lära sig laga mat!
Under 30 min
5 ingredienser
Enkel
Ingredienser
350g Scan Svensk Falukorv (Här går det ligga bra med kycklingkorv, vegkorv)
6 personer potatismos (Pulver) Felix
2 msk Smör
Mjölk
Salt
Peppar
Gör så här
Potatismos
1.Koka upp vatten, blanda i pulvret, klicka i 2 msk smör, rör i varm mjölk, lägg på mer pulver om den vill på att bli lös, krydda och salta. Man kan tro att det är hemgjord mos.
Falukorv
2. Ta bort skinnet innan du skär korven i skivor.
3. Värm upp stekpannan och klicka i en matsked smör.
4. Stek korvskivorna (kom ihåg att sänka temperaturen på plattan så inte korven bränns).
5. Lägg upp färdigstekta korvslantar på ett fat eller tallrik.
Serverar gärna grönsaker och en knäckebrödssmörgås samt tomatketchup
Kommentarer
Skicka en kommentar